Muysers Techniek

Installateur van centrale verwarming

Muysers Techniek uit Aartselaar is de specialist in verwarmingsketels op gas en stookolie, warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers. Bij ons kan u terecht voor de installatie, herstelling en jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsinstallatie.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist in uw buurt

Wij zijn actief in Aartselaar, Wilrijk, Schelle, Hemiksem, Niel, Boom, Willebroek, Hombeek, Mechelen, Puurs, Hofstade, Reet, Rumst, Terhagen, Kontich, Waarloos, Hove, Link, Duffel, Edegem, Mortsel, Boechout, Bornem, Temse, Berchem, Merksem, Antwerpen, Borgerhout, Deurne, Zwijndrecht, Burcht, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Brasschaat, 's Gravenwezel, Schilde, Zoersel, Massenhoven, Schoten, Hoboken, Ekeren en Wijnegem.